Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

projecten

Gebint in modern jasje

Douglas gebint voor moderne woning

Een prachtige Douglas gebintconstructie gebruikt bij de bouw van deze moderne woning. Een moderne woning met de sfeer van een oude boerderij bepaald door de gebinten. Een gebint in een …

Bekijk project...

Portaal met lamellen

Dit eikenhouten portaal wordt gemonteerd tegen een nieuwbouwwoning, het dak wordt er later op geplaatst. In het plafond zijn mooie lamellen gefreesd.  

Bekijk project...

Huize Meinders

Dit mooie douglas houten gebint is de hoofdconstructie van de nieuwe woning van een jong gezin. Dit meesterwerkje hebben we gemaakt van een super kwaliteit, uit het hart gezaagd douglas …

Bekijk project...

Schuurwoning puur sang

Een schuurwoning puur sang, stoer en robuust. Deze constructie is de basis voor een mooi leefhuis dat onze klant zelf af gaat bouwen.Prachtig in zijn eenvoud. HBN maakte het prefab …

Bekijk project...

Gebinten voor in villa’s

Een eiken of douglas gebint fungerend als hoofdconstructie van een woning. Steeds meer mensen kiezen voor deze mooie en praktische manier van bouwen. Een gebint heeft een stoere en natuurlijke …

Bekijk project...

Speciale kap

Dit receptiegebouw heeft een bijzondere kapconstructie.

Bekijk project...

Gebintconstructie voor woning

Onder de rook van de Amsterdam Arena wordt een prachtig houten huis gebouwd. HBN prefabriceerde het gebint en zette het neer. De klant werkt het verder zelf af.

Bekijk project...

Eiken gebint voor Villa

Dit imposante gebint hebben wij voor een villabouwer mogen maken. Zware eiken balken van 30 bij 30 cm zijn hierin toegepast.

Bekijk project...

Garage met zonnepanelen

Stoere douglas houten schuur.

Bekijk project...

Stolpboerderij

Voor een liefhebber van stolpboerderijen maakten wij deze eikenhouten basis. Het zijn balken van 30 bij 30 cm. De verbindingen zijn super strak.

Bekijk project...

Eiken bijgebouw

Houtbouw Neede ontwierp deze stijlvolle eiken schuur van 14 bij 5,5 meter en plaatste het gebint met de kapconstructie. De verdere afwerking wordt door de klant zelf gedaan.

Bekijk project...

Aanbouw Boerderij

Dit douglas houten gebint heeft zwart gespoten wanden en een rieten kap. Een zeer geslaagde uitbouw van een rietgedekte boerderij.

Bekijk project...

Bakkershuisje

bakkershuus Berkelland

Voor de gemeente Berkelland realiseerden we dit mooie bakkershuus, wij verzorgden het ontwerp en zetten het gebint op. Tijdens de weekmarkt worden hier broodjes gebakken.

Bekijk project...

Multifunctioneel douglashouten bijgebouw

Dit mooie project realiseerden in samenwerking met een bouwbedrijf. Wij maakten dit multifunctionele houten bijgebouw van deze nieuwe villa. Het is een berging, garage en veranda in één.

Bekijk project...

Schuurwoning, veel meer dan wonen in een schuur

Vraag het een kind: Hoe ziet een huis eruit? Wat tekent het? Een huis met een dak erop. Zo heb je de schets van een schuurwoning te pakken. Eenvoudige, rechtlijnige …

Bekijk project...