Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Proclaimer

De website die je nu bezoekt is gemaakt om je een idee te geven van de activiteiten en producten van Houtbouw Neede. Hij geeft een overzicht van de verschillende doelgebieden en projecten waar we ons mee bezig houden en waarin we ons proberen te onderscheiden. Speerpunten als ambachtelijke houtconstructies, gebinten, authentieke houtverbindingen, moderne CNC balkenbewerking, houtbouw projecten en prefab houtbouw pakketten.

 
Deze informatie is met de grootste zorg en zorgvuldigheid samengesteld. Houtbouwneede.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Toch kunnen er onverhoopt fouten voorkomen. Kom je iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. Je kunt hiervoor een bericht sturen via ons contactformulier. Je melding wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Ook suggesties voor verbetering van de website zijn welkom.
 
Wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze eigen website en hopen dat dit ook het geval zal zijn bij websites waarvan zich op deze site een link bevind. De verantwoordelijkheid daarvan ligt vanzelfsprekend bij de websitehouders.
 
Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt. Zie daarvoor ook ons Privacy Statement