Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Prefab houtbouw; bouwpakketten op maat

 Wat bedoelen we eigenlijk met prefab houtbouw?

Prefab, voluit pre-fabricage. Daarmee wordt volgens het Cultureel Woordenboek bedoeld: “Het streven in de bouw om het werk te verplaatsen. Van de bouwplaats die van het klimaat afhankelijk is naar de ‘behaaglijke’ fabriek. De onderdelen worden in de fabriek gemaakt.  Daarna worden ze op de bouwplaats tot een gebouw samengesteld.”

Dus tijdwinst op de bouwplaats en kwaliteitswinst door gelijke omstandigheden bij fabricage.

Houtbouw Neede biedt authentiek en natuurlijk maatwerk. Daarnaast beschikken we ook over een serie doorontwikkelde bouwpakketten voor prefab houtbouw. Deze bouwpakketten zijn zo ontworpen dat deze eenvoudig te plaatsen zijn.

Verder is in de houtbouw duurzaamheid erg belangrijk. Al onze pakketten worden samengesteld op duurzaamheid. Vandaar dat ieder pakket voldoet aan de vastgestelde Europese en Nederlandse kwaliteitseisen. 

Houtbouw Neede houdt rekening met de wensen van de gebruiker. Daarom zijn onze prefab pakketten gemakkelijk te monteren en te plaatsen.

prefab bouwpakket Houtbouw Neede

 

Direct klaar voor gebruik

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van houtbouw. We werken dagelijks met diverse houtsoorten zoals Douglas en Scandinavisch hout. We gebruiken ook eikenhout voor het bouwen van diverse bijgebouwen en spanten. Dit omdat het één van de meest toepasbare houtsoorten is. 

We werken regelmatig samen met bouwbedrijven en architecten. In onze houtbouw verwerken we authentieke houtverbindingen. Mogelijk ook voor u interessant voor een goede samenwerking. Uw bouwpakket wordt vooraf gemaakt en is direct klaar voor opbouw en gebruik.

Daarnaast werken wij ook voor particulieren. U kunt gerust een offerte aanvragen. Wij bouwen van tuinhuis tot paardenstal in én buiten de regio. En ook voor een compleet huis draaien wij onze hand niet om.

 

Offerte aanvragen voor prefab houtbouw?

Wilt u voor onze houtbouw pakketten graag een offerte aanvragen? Daartoe kunt u via ons speciale formulier uw wensen gemakkelijk aangeven. Daarna sturen wij u een kant en klare offerte voor uw houtbouw pakket.

 

Prefab houtbouw sporenkap

Wij produceren ook prefab sporenkap daksegmenten naast de prefab houtbouw pakketten. Ook deze segmenten zijn kant en klaar. Ze hoeven enkel en alleen op het houtskelet gelegd te worden.

De prefab sporenkap wordt vooraf geproduceerd in onze loods. Hij is vervaardigd uit duurzaam materiaal met karakter. Afhankelijk van uw wensen zijn ook verschillende houtsoorten mogelijk.

Doordat onze bouwpakketten prefab zijn kunt u uw sporenkap of gehele tuinhuis in enkele dagen opzetten. Daarnaast is het mogelijk om uw prefab houten bouwpakket op te laten bouwen door onze ervaren medewerkers.

Wilt u een offerte aanvragen voor een prefab sporenkap? Of wilt u graag meer informatie over prefab houtbouw?

Op onze website is al veel informatie te vinden. Maar u kunt ook ons formulier invullen. Daarna krijgt u de informatie of een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.