Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Prefab houtbouw; bouwpakketten op maat

Prefab, voluit pre-fabricage. Volgens het Cultureel Woordenboek: “Streven in de bouw om het werk te verplaatsen van de klimaat afhankelijke bouwplaats naar de ‘behaaglijke’ fabriek. Onderdelen worden in de fabriek gemaakt en op de bouwplaats tot een gebouw samengesteld. Tijdwinst op de bouwplaats en kwaliteitswinst door gelijke omstandigheden bij fabricage.”

 

Houtbouw Neede biedt authentiek en natuurlijk maatwerk, maar beschikt ook over een serie doorontwikkelde bouwpakketten voor Prefab houtbouw. Deze bouwpakketten zijn ontworpen zodat deze eenvoudig te plaatsen zijn. Daarnaast is duurzaamheid in de prefab houtbouw erg belangrijk en zijn onze pakketten hierop samengesteld. Ieder pakket voldoet aan de vastgestelde Europese en Nederlandse kwaliteitseisen. Houtbouw Neede houdt rekening met de wensen van de gebruiker, waardoor onze Prefab houtbouw pakketten gemakkelijk te monteren en te plaatsen zijn.

 

Direct klaar voor gebruik

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van houtbouw en werken dagelijks met diverse houtsoorten zoals gecertificeerd tropisch hout, Douglas en Scandinavisch hout. Ook eikenhout is één van de meest toepasbare houtsoorten waar wij diverse bijgebouwen mee realiseren, van tuinhuis tot paardenstal is door ons gebouwd in én buiten de regio. Uw bouwpakket wordt vooraf gefabriceerd en is direct klaar voor opbouw en gebruik. Regelmatig werken wij samen met bouwbedrijven en architecten. Onze verwerking van authentieke houtverbindingen in onze Prefab houtbouw is wellicht interessant voor een goede samenwerking. Daarnaast werken wij ook voor particulieren en kunt u gerust een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen voor prefab houtbouw?
Wilt u graag een offerte aanvragen voor onze Prefab houtbouw pakketten? Via ons speciale offerteformulier kunt u uw wensen gemakkelijk aangeven. Wij sturen u vervolgens een kant en klare offerte voor uw Prefab bouwpakket.

 

Prefab sporenkap

Naast prefab houtbouw pakketten produceren wij prefab sporenkap daksegmenten. Deze segmenten zijn kant en klaar en hoeven enkel en alleen op de houtskelet gelegd te worden. De prefab sporenkap wordt vooraf geproduceerd in onze loods en is vervaardigd uit duurzaam materiaal met karakter. Afhankelijk van uw wensen zijn verschillende houtsoorten mogelijk voor uw prefab sporenkap. Dankzij onze prefab bouwpakketten kunt u uw sporenkap of gehele tuinhuis in enkele dagen opzetten. Tevens is het mogelijk om uw prefab houtbouw pakket op te laten bouwen door onze ervaren medewerkers.

Offerte aanvragen voor prefab sporenkap?
Meer informatie over prefab houtbouw? Voor het doen van een vrijblijvende offerte verwijzen wij u graag naar ons offerteformulier.