Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Kapschuur

Wilt u een authentieke houten kapschuur? Houtbouw Neede beschikt als enige over een CNC gestuurde bewerkingsmachine, waarmee uw kapschuur met precisie wordt voorbewerkt. De gecompliceerde software die wij gebruiken om de machine aan te sturen, geeft ons de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te vertalen tot de kapschuur die u in gedachten heeft.

Houten kapschuur op maat

Houtbouw Neede maakt gebruik van de nieuwste technologieën om uw kapschuur op maat te realiseren. Voor u hebben wij een aantal voorbeelden op de website geplaatst, zodat u kunt zien wat wij in huis hebben. De laatste jaren is de interesse in kapschuren, terrasoverkappingen en tuinhuizen op maat fors toegenomen. Juist omdat onze klanten wensen dat de kapschuur of terrasoverkapping authentiek en bijzonder is. Er is veel aanbod op de markt, waarbij er veel kapschuren zijn die kant en klaar te verkrijgen zijn. Ook wij hebben een lijn waarbij u een aantal onderdelen zelf kunt kiezen. Enkel geven wij graag advies op maat en ligt onze passie bij het creëren van authentieke oplossingen, waardoor uw kapschuur de enige in zijn soort is en op geen enkele andere kant en klare kapschuur lijkt.

Mogelijkheden voor uw kapschuur

U vraagt zich natuurlijk af welke mogelijkheden u bij ons heeft om een kapschuur op maat te laten bouwen door onze ervaren medewerkers. Levert u een ontwerp aan waarbij u onder andere de indeling en de afmetingen aangeeft, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen en werken wij dit graag op maat voor u uit. Tevens adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw kapschuur, waarbij wij u – indien gewenst – handige tips geven omtrent het ontwerp dat u heeft aangeleverd. Wilt u weten wat Houtbouw Neede voor u kan betekenen? Stuur uw ontwerp van de kapschuur mee bij het invullen van ons offerteformulier.