Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Kapconstructie, de basis voor elk dak

De kapconstructie van uw nieuwe veranda, tuinoverkapping of paardenstal hoort van goede kwaliteit te zijn. Houtbouw Neede werkt met hoogwaardige houtsoorten. Daarmee worden professionele en krachtige houtconstructies neergezet. Voor onze ontwerpen wordt het meest gebruik gemaakt van eikenhout of Douglas. 

Een van de krachtigste houtsoorten is eikenhout. Eikenhout heeft een aantal specifieke kenmerken, waaronder de lange levensduur en duurzaamheid. Daarnaast heeft het een prachtige structuur en robuuste uitstraling. 

Door de grote standvastigheid staat uw eiken dakconstructie sterk op de palen in de grond. Daarmee overleeft het extreme wind en andere weersomstandigheden.

 

Hout is de basis voor iedere sterke constructie

De toepasbaarheid van hout is oneindig. Het heeft vele prachtige mogelijkheden. Wij bouwen voor u van pool house tot terrasoverkapping. Daarbij wordt er gelet op verschillende belangrijke aspecten. 

Het belangrijkste van de kapconstructie is dat de draagkracht stevig is. Hij moet een eventuele zware dakbedekking kunnen houden. Onze professionele hout- en kapconstructies zullen het gewicht van dakpannen of andere zware dakbedekking zeker houden. Ook het bevestigen van zonnepanelen op verschillende manieren is geen enkel probleem met onze sterke kapconstructies. 

Houtbouw Neede geeft speciale aandacht aan de constructie het hellend dak. Voor de bouw van verschillende buitenverblijven met zowel een zadeldak, schilddak als andere dakconstructie. Een goede kapconstructie is het dragende bouwdeel van het dak dat het buiten gebouw vorm geeft

 

Meer informatie over een kapconstructie?

Belangrijke onderdelen van dakconstructie en kapconstructie zijn onder andere de nok, de spanten en de gebinten. Alle houten balken dragen op hun manier bij aan de sterke constructie. 

Hebt u een idee of eigen ontwerp voor een bijgebouw in uw tuin? Of heeft u een zakelijk project? Houtbouw Neede geeft u graag een vrijblijvende offerte. 

Wij bieden u de mogelijkheid om uw tekening in te zenden. Na ontvangst beoordelen we deze en sturen u een vrijblijvende offerte toe. 

Neem gerust contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden van Houtbouw Neede. Daarnaast is het mogelijk om even te kijken naar de projecten die we reeds hebben opgeleverd.

 

Kapconstructie volledig in hout. Constructie en beplating goed zichtbaar