Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Kapconstructie

De kapconstructie van uw nieuwe veranda, tuinoverkapping of paardenstal hoort van goede kwaliteit te zijn. Houtbouw Neede werkt met hoogwaardige houtsoorten waarmee professionele en krachtige houtconstructies worden neergezet. Diverse houtsoorten zoals tropische soorten hout met certificering, eikenhout of Douglas worden het meest gebruikt voor onze ontwerpen. Een van de krachtigste houtsoorten is eikenhout, waar wij van Houtbouw Neede het meest mee werken. Eikenhout heeft een aantal specifieke kenmerken, waaronder de lange levensduur en duurzaamheid. Daarnaast heeft het een prachtige structuur, robuuste uitstraling en krachtige standvastigheid. Hierdoor staat uw eiken dakconstructie sterk op de palen in de grond en overleeft het extreme wind en andere weersomstandigheden.

Hout is de basis voor iedere sterke kapconstructie

De toepasbaarheid van hout is oneindig en heeft vele prachtige mogelijkheden. Van pool house tot terrasoverkapping wordt door ons gerealiseerd voor u waarbij er gelet wordt op verschillende belangrijke aspecten. Van belang is dat de draagkracht van de kapconstructie stevig is en een eventuele zware dakbedekking kan houden. Professionele hout- en kapconstructies zullen het gewicht van dakpannen of andere zware dakbedekking zeker houden. Voor het construeren van onze verschillende buitenverblijven geeft Houtbouw Neede speciale aandacht aan de constructie van zadeldak, schilddak of andere dakconstructie. Dankzij een goede kapconstructie is het dragende bouwdeel van het dak dat het buitengebouw vorm geeft.

Meer informatie over kapconstructie?

Belangrijke onderdelen van dakconstructie en kapconstructie zijn onder andere de nok, de spanten en de gebinten. Hebt u een idee of eigen ontwerp voor een bijgebouw in uw tuin of heeft u een zakelijk project? Houtbouw Neede geeft u graag een vrijblijvende offerte. Wij bieden u de mogelijkheid om uw tekening in te zenden, waarna wij deze beoordelen en een vrijblijvende offerte toesturen. Neem gerust contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden van Houtbouw Neede. Daarnaast is het mogelijk om even te kijken naar onze gerealiseerde projecten.