Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Houtskeletbouw

Houtbouw Neede heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in houtskeletbouw, houtconstructie en kapconstructie. Door jarenlange ervaring weten wij de verschillende eigenschappen, voor- en nadelen op een juiste wijze te benutten. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat de ideeën van onze klanten vertaald worden naar een eerste ontwerp van het project waarbij de houtskeletbouw tot in detail wordt weergegeven in onze ontwerptekeningen. Houtbouw Neede realiseert gehele woningen tot bijgebouwen, paardenstallen en andere houten objecten. Onze authentieke en traditionele houtverbindingen geven ieder project een geheel eigen uiterlijk. Houtskeletbouw is een vak op zich, daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen voor een optimaal eindresultaat.

Ambachtelijk houtskeletbouw

Aan de afwerking van de materialen zult u zien dat onze projecten op een ambachtelijke wijze gerealiseerd worden. Natuurlijke houtbouw en houtskeletbouw op maat of een kant-en-klaar bouwpakket, bij Houtbouw Neede vindt u het allemaal. Deze bouwpakketten zijn afgestemd op de wensen van onze klanten en zijn gemaakt voor jarenlang plezier en vermaak. Het is immers van belang dat u een lange tijd kunt genieten van onze geplaatste objecten. Onze houtskeletbouw voldoet aan de Europese en Nederlandse kwaliteitseisen. Daarnaast is het voor iedereen eenvoudig te plaatsen omdat er een duidelijke beschrijving van de montage wordt meegeleverd. Lukt het u niet zelf? Het team van Houtbouw Neede staat voor u klaar.

Houtskeletbouw op maat nodig?

Voor vragen over onze houtskeletbouw of onze bouwpakketten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0545-221522. Daarnaast is het mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen via ons speciale offerteformulier. Een offerte voor houtskeletbouw of houtbouw op maat ontvangt u zo spoedig mogelijk nadat wij uw bericht ontvangen hebben. Bij uw offerteaanvraag kunt u een bijlage toevoegen, zodat wij uw eventuele tekening kunnen beoordelen. Wilt u toch graag eerst meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Klik op onderstaande button en vul ons contactformulier in.