Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Houtskeletbouw als specialisatie in houtbouw

Houtbouw Neede heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in houtskeletbouw. Maar ook houtconstructie en kapconstructie heeft voor ons geen geheimen meer. Door een jarenlange ervaring weten wij alle voor- en nadelen. Daarnaast weten we de verschillende eigenschappen op een juiste wijze te benutten.

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat de ideeën van onze klanten juist vertaald worden. Door middel van een eerste ontwerp van het project schetsen we een beeld. Daarbij wordt de houtskeletbouw tot in detail weergegeven in onze ontwerptekeningen.

Op dezelfde wijze realiseert Houtbouw Neede gehele woningen. Ook bijgebouwen, paardenstallen en andere houten objecten krijgen op deze manier vorm. Onze authentieke en traditionele houtverbindingen geven ieder project een geheel eigen uiterlijk. Houtskeletbouw is een vak op zich. Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen voor een optimaal eindresultaat.

 

Alles op ambachtelijk wijze

Aan de afwerking van de materialen zult u zien dat onze projecten op een ambachtelijke wijze gerealiseerd worden. Natuurlijke houtbouw en houtskeletbouw op maat of een kant-en-klaar bouwpakket. Bij Houtbouw Neede vindt u het allemaal. Deze bouwpakketten zijn afgestemd op de wensen van onze klanten en zijn gemaakt voor jarenlang plezier en vermaak. Het is immers van belang dat u een lange tijd kunt genieten van onze geplaatste objecten.

Onze houtskeletbouw voldoet aan de Europese en Nederlandse kwaliteitseisen. Daarnaast is het voor iedereen eenvoudig te plaatsen omdat er een duidelijke beschrijving van de montage wordt meegeleverd. Lukt het u niet zelf? Het team van Houtbouw Neede staat voor u klaar.

 

Houtskeletbouw op maat nodig?

Voor vragen over onze houtskeletbouw of onze bouwpakketten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0545-221522. Daarnaast is het mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen via ons speciale offerteformulier. Een offerte voor houtskeletbouw of houtbouw op maat ontvangt u zo spoedig mogelijk nadat wij uw bericht ontvangen hebben. Bij uw offerteaanvraag kunt u een bijlage toevoegen, zodat wij uw eventuele tekening kunnen beoordelen.

Wilt u toch graag eerst meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Klik op onderstaande button en vul ons contactformulier in.

ambachtelijk gebint met houtverbindingen gebint met sporenkap