Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Prefab bouwpakketten voor een prachtig resultaat

Vroeger maakten veel van onze klanten constructies en bouwwerken geheel zelf. Maar dit was een tijdrovende en kostbare aangelegenheid.

Daarnaast was het resultaat niet altijd even mooi. Onder andere door het ontbreken van de nodige ervaring en goed gereedschap. Intussen is dat met onze prefab houtbouwpakketten verleden tijd.

Prefab of voluit prefabricage. In het Cultureel Woordenboek staat hierover het volgende.

“Het streven in de bouw om het werk te verplaatsen. Van de klimaat afhankelijke bouwplaats, naar de ‘behaaglijke’ fabriek. Onderdelen worden in de fabriek gemaakt en op de bouwplaats tot een gebouw samengesteld. Tijdwinst op de bouwplaats en kwaliteitswinst door gelijke omstandigheden bij fabricage.”

Houtbouw Neede levert de houtconstructie als prefab houtbouw pakket. Compleet met werkbeschrijvingen en werktekeningen. Omdat vakmanschap bij Houtbouw Neede nog echt te vinden is.
Daarom maken wij een echt stuk vakwerk voor u.

 
Houtbouw Neede biedt veel mogelijkheden.

Eerst en vooral dankzij onze vakmensen en onze teken- en ontwerpafdeling. Maar ook door onze moderne gereedschappen. Daarmee zijn alle prefab bouwpakketten zo ontworpen dat deze eenvoudig te plaatsen zijn.

Daarnaast beschikken wij over een serie doorontwikkelde bouwpakketten voor prefab houtbouw. Zowel houten overkappingen als buitenverblijven en tuinhuizen.

Ook duurzaamheid is in de prefab houtbouw erg belangrijk. Vandaar dat onze pakketten duurzaam zijn samengesteld. Daarbij voldoet ieder pakket aan de vastgestelde Europese en Nederlandse kwaliteitseisen.

Bovendien houdt Houtbouw Neede rekening met de wensen van de gebruiker. Daarmee bieden wij authentiek en natuurlijk maatwerk.

 

Direct klaar voor gebruik

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van houtbouw. Verder werken we dagelijks met diverse houtsoorten. Zoals Douglas en Scandinavisch hout.

Ook eikenhout. Eén van de meest toepasbare houtsoorten waar wij diverse bijgebouwen mee realiseren. Daarmee bouwen we van tuinhuis tot paardenstal in én buiten de regio.

Daarnaast werken wij regelmatig samen met bouwbedrijven en architecten. Onder andere de verwerking van authentieke houtverbindingen in onze prefab houtbouw spreekt ze aan. Daarmee is traditioneel bouwen goed mogelijk. Ook voor u wellicht interessant voor een goede samenwerking.

Wij werken ook voor particulieren. Ook uw prefab houten bouwpakket wordt vooraf gefabriceerd. Daarmee is het direct klaar voor opbouw en gebruik.

 
Offerte aanvragen voor prefab houtbouw?

Wilt u graag een offerte aanvragen voor onze prefab houtbouw pakketten? Door middel van het speciale offerteformulier op onze website kunt u uw wensen gemakkelijk aangeven. Daarna sturen wij u een kant en klare vrijblijvende offerte voor uw prefab bouwpakket.

 

Een sporenkap als prefab houtbouw pakket 

Evenals prefab houtbouw pakketten produceren wij prefab sporenkap daksegmenten. Ook deze segmenten zijn kant en klaar. Ze hoeven enkel en alleen op de houtskelet gelegd te worden.

Daartoe wordt de prefab sporenkap vooraf geproduceerd in onze loods. Met de bedoeling om vooraf te bepalen of alles past en de constructie aan alle maten voldoet. Ook deze sporenkap is vervaardigd uit duurzaam materiaal met karakter. Afhankelijk van uw wensen zijn verschillende houtsoorten mogelijk die we gebruiken voor uw prefab sporenkap. 

 
Vroeger met Lego geknutseld of een kasteel gebouwd uit ijsstokjes?

Door middel van onze prefab bouwpakketten kunt u uw sporenkap of gehele tuinhuis in enkele dagen opzetten. Ook is het mogelijk om uw prefab hout bouwpakket op te laten bouwen door onze ervaren medewerkers. Hierdoor kunnen wij snel uw houtbouwpakket vormgeven.

Als u nieuwsgierig bent naar onze aanpak, dan verwelkomen wij u graag op ons kantoor in Neede. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar wederverkopers met liefde en passie voor ons vakmanschap! Architecten, bouwbedrijven, ZZP-ers, tuinhuis bouwers en hoveniers.

Concluderend: wilt u een offerte aanvragen voor een prefab houtbouw pakket? Ofwel eerst meer informatie over prefab houtbouw?