Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Speciale kap

Dit receptiegebouw heeft een bijzondere kapconstructie.

Bekijk project...

Gebintconstructie voor woning

Onder de rook van de Amsterdam Arena wordt een prachtig houten huis gebouwd. HBN prefabriceerde het gebint en zette het neer. De klant werkt het verder zelf af.

Bekijk project...

Mooie Schuur

Mooie douglas houten schuur met veel originele details.

Bekijk project...

Aanbouw Boerderij

Dit douglas houten gebint heeft zwart gespoten wanden en een rieten kap. Een zeer geslaagde uitbouw van een rietgedekte boerderij.

Bekijk project...

Exclusieve houtbouw

Dit imposante gebint hebben wij voor een villabouwer mogen maken. Zware eiken balken van 30 bij 30 cm zijn hierin toegepast.

Bekijk project...

Garage met zonnepanelen

Stoere douglas houten schuur.

Bekijk project...

Bakkershuisje

Voor de gemeente Berkelland realiseerden we dit mooie bakkershuus, wij verzorgden het ontwerp en zetten het gebint op. Tijdens de weekmarkt worden hier broodjes gebakken.

Bekijk project...

Stolpboerderij

Voor een liefhebber van stolpboerderijen maakten wij deze eikenhouten basis. Het zijn balken van 30 bij 30 cm. De verbindingen zijn super strak.

Bekijk project...

Eikenhouten bijgebouw

Houtbouw Neede ontwierp deze stijlvolle eiken schuur van 14 bij 5,5 meter en plaatste het gebint met de kapconstructie. De verdere afwerking wordt door de klant zelf gedaan.

Bekijk project...

Multifunctioneel bijgebouw

Dit mooie project realiseerden in samenwerking met een bouwbedrijf. Wij maakten dit multifunctionele houten bijgebouw van deze nieuwe villa. Het is een berging, garage en veranda in één. Het is …

Bekijk project...