Vragen? Bel of mail ons.
+31 (0) 545-221522 info@houtbouwneede.nl

Houtbouw

In de houtbouw werken wij met verschillende authentieke houtverbindingen, waaronder de pen- en gatverbinding, ook wel pen-gatverbindingen genoemd. Deze verbindingen zorgen ervoor dat iedere gerealiseerde overkapping of een ander bijgebouw krachtig en stevig staat. Dankzij het gebruik van pen- en gatverbindingen in de houtbouw heeft iedere houtconstructie een grote draagkracht. Vaak worden de daken belegd met zware dakpannen, dat de constructie wel moet kunnen dragen. Houtbouw Neede is tevens gespecialiseerd in het bewerken van eiken balken. Bewerkte eiken balken geven uw bijgebouw een prachtige en authentieke uitstraling. Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien in onze loods!

Gespecialiseerd in houtbouw en houtskeletbouw

Houtbouw Neede heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van houtbouw en houtskeletbouw. U kunt bij ons terecht met uw eigen ontwerp, die wij vervolgens voor u kunnen uittekenen en uitwerken in onze tekenkamer. Daarnaast kunnen wij u een aantal voorbeelden laten zien van gerealiseerde projecten in de houtbouw, waarbij wij een driedimensionaal ontwerp maken met behulp van ons 3D CAD-CAM-systeem. Ieder onderdeel, van pen- en gatverbindingen tot complete gebinten, wordt in het tekenprogramma voor u samengesteld. Een correct ontwerp voorkomt langere levertijden en vertraging van de houtbouw.

Realisatie houtbouw

De informatie betreft het ontwerp voor de houtbouw is direct gekoppeld met onze CNC bewerkingsmachine. Hierdoor kunnen wij meedenken met de opdrachtgever en realiseren wij tevens bijgebouwen op maat, van tuinhuis tot mantelzorgwoning. Deze bijgebouwen worden ook wel ‘Jord’ genoemd en zijn beschikbaar in verschillende modellen. Wenst u dat wij meedenken met het ontwerp van uw bijgebouw, of heeft u een idee of project waarin wij wat voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Prefab houtbouw

Naast houtbouw op maat hebben wij een breed assortiment prefab houtbouw pakketten in ons assortiment. Hier vindt u al onze informatie over prefab houtbouw, dat in principe direct klaar is voor gebruik. Onze complete houtbouw pakketten kunnen, indien gewenst, wel bij u op locatie worden opgebouwd door onze ervaren medewerkers.